Geldbeheer 101 – Tips voor het beheren van pokerbankroll

Aan het begin van de 20e eeuw is poker populair geworden van de eenvoudigste mensen (vooral mannen) tot de luxe klasse, vooral degenen die thuishoren in de hogere sociale lagen. Poker is een type kaartspel dat vaak bij weddenschappen wordt gebruikt. Poker is een basisspel voor de rijken en machtigen, omdat hoge inzetten het spel veel interessanter en spannender maken. Er zijn veel verslavende kaartspellen die verschillen van de zeer eenvoudige spelregels tot zeer complexe.

Van poker en faillissement

Overweldigende inzetten die de capaciteit van een pokerspeler te boven gaan, is de boosdoener achter “poker gebrokenheid”. Daarom wordt poker ook wel het spel van de rijke man genoemd. Soms hebben spelers de neiging om hun financiële draagkracht te overschrijden bij het plaatsen van weddenschappen tijdens pokerspellen. Ze zeggen dat het bedrag van de inzet en de totale hoeveelheid tijd die aan games wordt besteed, nogal een afspiegeling is van het verslavingsniveau van de speler.

Spelers moeten ook zelfbeheersing en discipline ontwikkelen, vooral als ze een persoonlijke carrière hebben die ze willen opbouwen. Banen en familie lijden meestal aan een pokerverslaving. Verslaafde spelers hebben de neiging om meer tijd en geld aan pokerspellen te besteden dan aan hun werk en met hun gezin.

Beroemdheden zijn ook verslaafd aan dit spel. Deze beroemdheden zijn onder meer Tobey Maguire, Ben Affleck, Shannon Elizabeth en zelfs de Olympische roulette medaillewinnaar Michael Phelps. Sommige van deze pokerspelers zijn professionele pokerspelers geworden en sommige spelen poker gewoon voor de lol. De Britse zanger Robbie Williams zou echter ernstig verslaafd zijn aan poker. Het nieuws dat hij failliet begint te gaan, moet nog naar boven komen.

Beheer van pokerbankroll

Er wordt nog steeds overal gediscussieerd over de vraag of er in een pokerspel een plafondtarief in een bepaald niveau moet worden gesteld om faillissement of faillissement te voorkomen. In sommige spelhuizen werd een plafondkap geplaatst voor gokspelers die ze meestal negeren. Als je hebt besloten om poker te spelen voor de kost, zorg er dan voor dat je een “noodfonds” hebt voor het geval van kortetermijnschommelingen.

Poker kan je een hoger bedrag beloven als je wint. U bent echter slechts een van de acht tot tien mensen die ook alles willen doen om het bedrag te winnen. Meestal bezwijken spelers voor grote verliezen.

Bankroll is de hoeveelheid geld die een speler zich kan veroorloven te verliezen, wat een veelvoorkomend scenario is in pokerspellen. Het is de totale hoeveelheid geld die specifiek is toegewezen en gebruikt om te spelen.

De volgende tips en disciplines zijn voor effectief bankrollbeheer:

1. Stel parameters in bij het spelen van poker. Als je je limiet hebt bereikt, neem dan een welverdiende pauze. Het is waarschijnlijk dat wanneer u stopte met spelen, de drang om opnieuw te spelen en uw limiet te overschrijden groter is en een moeilijker gewoonte om te doorbreken. Wat u wel kunt doen, is uzelf bezighouden met andere activiteiten, zoals eten, tv kijken en dergelijke.

2. Speel niet tijdens het werken. Je baan voedt je gezin en stelt je toekomst veilig. Dit zou een prioriteit moeten zijn.

3. Laat je gevoelens niet uiten bij het spelen van poker, aangezien je hoogstwaarschijnlijk en zeker overweldigd zult worden om meer uren door te brengen en hogere schulden te maken. Emoties maken je kwetsbaar, wat zal leiden tot serieuze gewoonten en verslaving aan poker.

4. Speel of wed niet buiten uw financiële mogelijkheden of beperkingen.

Poker heeft zich ontwikkeld van echte speelvelden, thuis of in Nevada, tot virtuele spellen. Welk type poker u ook wilt spelen, zorg ervoor dat u aan de toekomst van uw gezin denkt voordat u een weddenschap plaatst. Neem verantwoorde beslissingen en zorg ervoor dat je poker onder controle hebt en niet andersom.